KOBNA BRZINA

FOTO: Zabio se u naplatne kućice i poginuo. Kazaljka je stala na 180 km/h

Češki vozač iz nepoznatih se razloga zabio u betonske temelje na izlazu s Istarskog ipsilona. Kazaljka na brzinometru stajala je na 180 km/h
Kanfanar, 110710.Prometna nesreca na cvoru Kanfanar na izlazu sa ipsilona prema Rovinju. Audi A6 ceskih registarskih oznaka zabio se u betonsku konstrukciju za naplatne kucice poginuo je vozac koji je bio sam u automobilu. Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srecko Niketic / CROPIX

KANFANAR - Češki turist T.K. (41) poginuo je u prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro u 5.20 sati dogodila na izlasku s Istarskog ipsilona na čvoru Kanfanar.

Nesreća se dogodila kada je nesretni turista upravljajući Audijem A6 iz smjera tunela Učka prema Rovinju, očigledno tek dolazeći na odmor, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad autom i prednjim dijelom udario posred betonske konstrukcije za buduće naplatne kućice.

Udarac je bio silovit, a od siline udara automobil je preletio betonsko postolje i zaustavio se par metara dalje na sredini desne prometne trake.

Vozač T.K., koji je bio sam u autu, ostao je zarobljen u smrskanom limu, pa su njegovo tijelo iz auto morali izvlačiti vatrogasci.

Češki turist šesnaesta je ovogodišnja žrtva istarskih prometnica.

U odnosu na isto razdoblje lani ipak je to 7 manje smrtno stradalih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:46