RAZUZDANI TURISTI

Francuz urinirao po peronima kolodvora, pijani Australac razbijao u noćnom klubu

Dubrovačka policija sinoć je imala pune ruke posla sa stranim turistima

DUBROVNIK- Uz optužni su prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira službenici PU dubrovačko- neretvanske sucu za prekršaje u srijedu oko podneva priveli državljanina Francuske Julesa D. (20) koji je na opće zgražanje putnika na Autobusnom kolodvoru Dubrovnik zatečen je kako urinira pred većim brojem osoba !

Incident se dogodio oko 20,50 sati na kolodvoru na Obali pape Ivana Pavla II a prema neslužbenim podacima, u trenutku izvedbe prerformancea mladi Francuz nije bio pijan. No, snimo uspjeli doznati i je li bio pod utjecajem opojnih droga.

Također, zbog remećenja javnog reda i mira u poznatom dubrovačkom night- clubu “Revelin” u istoimenoj tvrđavi u povijesnoj jezgri Dubrovnika u ulici Sv. Dominika, sudac Prekršajnog suda u Dubrovniku kaznio je mladog australskog državljanina Johna H. (25) iz Paddingtona s ukupno 1.063 kune.

John je u utorak 16. kolovoza oko 2,15 sati u alkoholiziranom stanju razbijao boce o pod kluba, nakon čega su ga zaštitari izveli ispred kluba “na triježnjenje”, ali ih je Australac fizički napao te pokušao pobjeći.

Ipak, zaštitari su pijanog gosta sustigli i zadržali do dolaska policije koja ga je nakon što se auitralski “medo Paddington” u posebnoj prostoriji “ohladio” uz optužni prijedlog privela na zakazani randevois s prekršajnim sucem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:03