SMRT KOD POŽEGE

Frontalni sudar Golfa i Opela, poginula 18-godišnja djevojka, prizori s mjesta tragedije su strašni

Prometna nesreća dogodila se 23. rujna oko 23,30 sati na cesti Požega - Mihaljevci u kojoj je došlo do sudara Opel Astre i Golfa

Prometna nesreća kod Požege

 Požega.eu/

Jedna je osoba preminula od posljedica zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći, javio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske portalu Požega.eu, koja se dogodila u subotu oko pola sata prije ponoći.

Prometna nesreća dogodila se 23. rujna oko 23,30 sati na cesti Požega - Mihaljevci u kojoj je došlo do sudara Opel Astre i Golfa. Prema prvim informacijama bila je službena potvrda da su stradale četiri osobe koje su prevezene na pružanje liječničke pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega. Unatoč višesatnim naporima, liječnički tim požeške bolnice nije uspio spasiti mladi život jer su bile preteške ozljede kod stradale 18-godišnjakinje, prenosi Požega.eu.

Požeški portal prema riječima očevidaca doznaje da se Golf kretao iz pravca Velike prema Požegi. Dolaskom do zavoja, na izlazu iz Mihalhevaca prema Požegi, izravno je došlo do sudara s Opel Astrom koja se u tom trenutku, najvjerojatnije zbog vrlo skliskog kolnika, već okretala na cesti.

image

Prometna nesreća kod Požege

Požega.eu/
image

Prometna nesreća kod Požege

Požega.eu/

Na intervenciju su uz policiju i timove Hitne medicinske pomoći izišli i vatrogasci JVP Grada Požege. Za vrijeme vršenja očevida cesta je bila zatvorena na tom dijelu prometne dionice za sav promet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 02:19