NAPAD U DUBRAVI

Gazda obiteljske kuće pretukao majstora koji mu je izvodio radove u kući, razbio mu i auto

U slučaj se vrlo brzo umiješala policija koja je vlasnika kuće privela u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.
Hrastova ulica, Ilustracija
 Google Maps

Izvođenje radova na obiteljskoj kući u Hrastovoj ulici u zagrebačkoj Dubravi jučer ujutro kulminiralo je fizičkim obračunom u kojem je obrtnik koji je izvodio radove jedva spasio živu glavu sklonivši se u vozilu.

Naime, oko 9 sati u dvorištu kuće u vlasništvu 28-godišnjaka došlo je do incidenta. Vlasnik se posvađao sa 29-godišnjim obrtnikom čija je tvrtka izvodila radove na kući da bi u jednom trenutku vlasnik udario tvrdim predmetom majstora.

Vidjevši da gazda kuće gubi kontrolu, otrčao je do svoga teretnog vozila u koje se zaključao pa je 28-godišnjak s tupim predmetom nastavio udarati po limu vozila. U slučaj se vrlo brzo umiješala policija koja je vlasnika kuće privela u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

- Osumnjičeni muškarac oštetio je vozilo, a liječnička pomoć oštećenom muškarcu pružena je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Osumnjičeni je, pak, priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - kažu iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:18