SKOČIO U GRMLJE

GOLI HRVAT MAHAO PENISOM NA AUTOCESTI KOD TRSTA Policija zatrpana pozivima šokiranih vozača

krapina,macelj, 60407autocesta krapina - maceljfoto zeljko hajdinjak-desk-
 Željko Hajdinjak/CROPIX

SISTIANA - Vozači automobila na dionici neposredno prije ulaska na talijansku autocestu iz smjera Trsta u ponedjeljak navečer ostali su bez teksta kad su ugledali prizor polugolaća kako maše, pleše, pokazuje prstima na svoj "dokaz muškosti"...

Taj egzibicionist je zapravo Hrvat, star 42 godine koji je u vrijeme izvođenja svog neobičnog performansa u blizini mjesta Sistiana na sebi imao samo majicu i cipele! Nesvakidašnji prizor koji priliči nudističkim plažama, a ne prometnim dionicama poput ove udaljene 20-ak kilometara od Trsta, primorao je prolaznike da svojim pozivima zatrpaju operatere Centra 113.

- Dođite brzo. Čovjek bez gaća stoji uz cestu i maše. Mogao bi podletjeti pod automobil jer djeluje uzbuđeno i rastrojeno - dio je sadržaja poziva koji su zatrpali talijanski centar za hitne slučajeve.

Hrvatski je golać najmanje sat vremena imao svoj show, a kad su na mjesto intervencije pristigli policajci iz mjesta Duino-Aurisina, pribrao se i otrčao u prvo grmlje. U međuvremenu je, dok su mu policajci govorili da izađe van, uspio navući kratke hlačice odbijajući pritom poslušati njihove zapovijedi.

Ipak, za njim su krenuli u grmlje i policajci koji su ga, ruku pod ruku, otpratili u policijska kola, a zatim i u postaju na obradu. Sankcija je jasna - prekršajna prijava zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:51