NOĆNA DRAMA

Gospićanin 11 kilometara vozio u suprotnom smjeru na A1, prošao je cijeli tunel Sveti Rok!

Doznajemo da se radi o starom poznaniku policije, te je serijski počinitelj raznih prekrašaja, pa i prometnih

Tunel Sveti Rok

 Youtube Screenshot/

Nevjerojatna i krajnje opasna situacija odigrala se u noći na utorak na autocesti A-1 na Svetom Roku. Policija je uhvatila 37-godišnjaka iz Gospića kako u smjeru juga vozi u krivom smjeru, odnosno kolničkom trakom koja je predviđena za prometovanja prema Zagrebu. Na autocestu se uključio na čvoru Sveti Rok u 1.17 sati, da bi narednih 11 minuta ovu inače opasnu dionicu učinio još opasnijom.

U suprotnom smjeru je naime prošao čitavi tunel Sveti Rok, da bi ga konačno zaustavili na južnom portalu, njemu je to bio izlaz iz tunela, a svima ostalima ulaz iz pravca juga. Pravo je čudo da se nije dogodila tragedija, jedna od sretnijih okolnosti je to što je bio vrlo slab intenzitet prometa. Informaciju su medijima dojavili iz PU ličko-senjske, navode da će muškarca prijaviti za kazneno djelo obijesne vožnje u cestovnom prometu.

- On se sumnjiči da je 14. lipnja 2022. godine u vremenu od 1.17 sati do 1.28 sati na autocesti A-1 teško kršio propise o sigurnosti prometa na cestama i ugrozio druge sudionike u prometu. Naime, on je od čvora Sveti Rok do južnog portala tunela Sveti Rok upravljao osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake, iz smjera sjevera u smjeru juga suprotnom kolničkom trakom, tj. onom trakom koja je namijenjena za promet vozila iz smjera juga u smjeru sjevera - kažu u ličkoj policiji.

On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. Doznajemo da se radi o starom poznaniku policije, te je serijski počinitelj raznih prekrašaja, pa i prometnih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:14