VJEKOSLAV POTOČANAC

HDZ-ovac kojeg je žena prijavila za obiteljsko nasilje pušten iz istražnog zatvora: Branit će se sa slobode

Istražni zatvor odredio mu je sudac Mile Soldo zbog opasnosti od utjecaja na četvero svjedoka, odnosno suprugu i troje maloljetne djece

Vjekoslav Potočanac

 FACEBOOK

Na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu u utorak je održano dokazno ročište, na kojem su saslušani supruga i troje djece Vjekoslava Potočanca, ravnatelja županijskog Zavoda za socijalnu skrb u Požegi i istaknutog člana HDZ-a.

Portal 034 doznaje kako je Potočanac pušten iz istražnog zatvora te će se dalje braniti sa slobode. Podsjećaju i kako je u pritvoru bio od 29. prosinca prošle godine, a tereti ga se za kaznena djela Nasilje u obitelji i Povreda djetetovih prava.

Istražni zatvor odredio mu je sudac Mile Soldo zbog opasnosti od utjecaja na četvero svjedoka, odnosno suprugu i troje maloljetne djece.

- Naš sin je ispao obiteljski nasilnik i siledžija, a to nije nikako. Ne živimo s njima u njihova četiri zida, već dijelimo dvorište, ali mogu garantirati da fizičkog nasilja sigurno nije bilo. A verbalnih prepirki? Možda je bilo svađa, a tko se danas ne posvađa? No vjerujte, Vjekoslav je osoba koja čak ni ton ne povisuje. Ipak je na čelu važne institucije i treba biti primjer drugima - rekao je za Jutarnji list otac Vjekoslava Potočanca nakon njegova uhićenja u prosincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:20