DRAMA U ZAGORJU

HGSS i policija nestalu staricu našli na neuobičajenom mjestu: ‘Ne znamo kako je ondje završila‘

Umirovljenica (85) je pronađena u rezervoaru za kišnicu pored objekta koji je udaljen od njezine kuće 350 metara zračne linije
 HGSS

Kad je jučer policijska postaja u Pregradi zaprimila dojavu da se gubi svaki trag 85-godišnjoj umirovljenici, osim policije na noge se digao i HGSS.

Nakon 24-satne i vrlo intenzivne potrage po Gornjoj Plemenšćini, vremešna žena pronađena je živa i to u nadasve neuobičajenom mjestu - u rezervoaru za kišnicu pored objekta koji je udaljen od njezine kuće 350 metara zračne linije!

- U mjestu Gornja Plemenšćina od kuće je u petak odlutala ženska osoba. Nakon prvotne potrage od strane PP Pregrada, danas je u potragu pozvana i naša Stanica Zlatar. Pretragu smo odrađivali sukladno pravilima službe koja se odnosi na ovakve situacije zajedno sa policajcima PP Pregrada.

Osoba je pronađena u rezervoaru za kišnicu, živa, bez ozljeda ali jako pothlađena jer je noć provela u cisterni punoj vode. Nakon izvlačenja, osobu smo predali djelatnicima Hitne pomoći. Način na koji je osoba dospjela u cisternu, ostao je nepoznanica. Simpatičnoj baki želimo brz oporavak - poručili su iz HGSS-a.

image
HGSS
image
HGSS
image
HGSS
image
HGSS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:30