ZAŠTO SU OTIŠLI U SMRT?

Hoće li biti riješen misterij smrti oca i kćeri u Donjem Miholjcu? Pronađeno je Melitino oproštajno pismo staro dvije godine...

Melita je u pismu ostavila poruku da želi umrijeti. Bila je usamljena i nezadovoljna životom
 Vlado Kos / CROPIX

OSIJEK - Niti četiri dana od tragedije u kojoj su poginuli otac i kćer - Slavko (56) i Melita (29) Kaučić, još uvijek se ne zna tko je od njih dvoje aktivirao ručnu bombu koja ih je usmrtila. Policija je u ponedjeljak objavila kako su u njihovom podstanarskom stanu u Osijeku, gdje su živjeli posljednjih godina, u Melitinoj zimskoj jakni pronašli oproštajno pismo napisano prije dvije godine.

„Želim umrijeti“, stoji u pismu u kojem Melita emotivno progovara o svom životu navodeći da je nezadovoljna njime, pri čemu je isticala kako se osjeća usamljeno i zapostavljeno. Ipak, to pismo nije i dokaz da je Melita aktivirala bombu.

- Bez obzira na pronađeno pismo, ne možemo sa sigurnošću tvrditi tko je aktivirao bombu. Pismo ne mora značiti da je to učinila ona - rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta, dodavši da ni obdukcija nije pokazala tko je to učinio.

- Vještačenja ipak neće biti, ali policija nastavlja s prikupljanjem informacija i daljnjim radom na ovom slučaju i on za nas još nije zaključen - izjavio je Ćaleta.

Podsjetimo, Slavko i Melita vozili su se u četvrtak ujutro iz cestom Osijek - Donji Miholjac , kada je netko od njih dvoje na otvorenom dijelu ceste između mjesta Črnkovci i Podravski Podgajci tijekom vožnje aktivirao bombu. Melita, koja je i vozila automobil, je na mjestu preminula, dok je njezin otac umro u KBC-u Osijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:02