NIJE BIO VEZAN

Horor kakav se ne pamti: Nakon prometne nesreće vozač ispao iz vozila i pao s vijadukta

Policija javlja da se radi o 39-godišnjaku koji je upravljao vozilom zadarskih oznaka - udario je u betonsku zaštitnu ogradu

ilustracija

 Robert Fajt/Cropix

Muškarac koji je jučer preminuo nakon strašne prometne nesreće na vijaduktu Drežnik autoceste A-1 u smjeru Zagreba je 39-godišnjak, vozio je automobil zadarskih registracijskih oznaka i nije bio vezan, potvrdila je jutros PU karlovačka.

Ono što doznajemo neslužbeno jest da je prilikom udara vozač ispao iz vozila te je pao između dvije kolničke trake vijadukta na travnatu površinu s oko 15 metara visine. Je li uzrok smrti udar u zaštitnu ogradu, pad s visine i bi li se sve to odigralo na ovako strašan način da je bi vezan sigurnosnim pojasom sada se može samo nagađati. Ostaje činjenica da je jedan život izgubljen.

- Jučer u 20 sati u Karlovcu, na autocesti A1 u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 39-godišnjak. Upravljajući osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega dolaskom do dijela kolnika koji čini proširenje na vijaduktu udara prednjim desnim dijelom vozila u betonsku zapreku. Od jačine udarca automobil je odbačen u lijevo preko kolnika autoceste, nakon čega je udario u betonski zid centralnog pojasa autoceste te se vozilom popeo na betonski zid i nastavio se nekontrolirano kretati te vozilo pada u lijevu prometnu traku. Očevidom je utvrđeno da vozač nije koristio sigurnosni pojas, opisali su detalje tragedije u PU karlovačke.

Od svih tih udara na kolniku su ostali brojni razasuti dijeIovi koji su mogli biti kobni za ostale sudionike prometa. Na krhotine je tako naletio i jedan autobus te mu je puknula prednja guma, srećom bez tragičnih posljedica.

Nadležnom državnom odvjetništvu policija će proslijediti izvješće od događaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:09