IZAZVALA SUDAR

Horor kod Lučkog: Mrtva pijana sjela u Jaguar, pa krenula suprotnim smjerom po A1, završila u bolnici

Izmjereno joj je 2,19 promila alkohola u krvi!

Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix

Što je točno bilo u glavi 52-godišnje žene koja je sinoć nakrcana alkoholom sjela za volan svog Jaguara XY zagrebačkih oznaka i odvažno vozila suprotnim smjerom po A1 i usput skrivila sudar, teško je reći.

Ona se trenutno nalazi u KBC Zagreb gdje je oko ponoći dovezena vozilom Hitne pomoći. Utvrđene su joj lakše ozljede ali joj je izmjereno i 2,19 promila alkohola u krvi.

Kad se za to stvore uvjeti i bude otpuštena s liječenja, a ujedno će iz njezina tijela ispariti i sve alkoholne pare, preuzet će ju zagrebačka policija kako bi je suočili s prijavom za, najvjerojatnije, obijesnu vožnju.

Naime, policijskim očevidom koji je kod izlaza Demerje na autocesti A1 potrajao noćas nekoliko sati, policija je utvrdila da je 52-godišnja žena navedenom dionicom oko 23 sata vozila Jaguar zagrebačkih oznaka te se kretala u suprotnom smjeru od naplatne postaje Lučko prema Demerju.

- Dolaskom do kilometar plus 900 metara vozilom je naletjela na osobni automobil albanskih nacionalnih oznaka, s kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Austrije - kažu iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:46