U TEŠKOM STANJU

HOROR NA POZNATOJ SPLITSKOJ PLAŽI Francuz (31) izboden nožem, u životnoj je opasnosti

 
Plaža Bačvice
 Tom Dubravec / CROPIX

Dvoje stranaca, Ruskinja i Francuz, zatražili su posljednjih dana pomoć policije i liječnika nakon napada koje su doživjeli u Bolu na Braču i splitskim Bačvicama, doznaje se u ponedjeljak u splitsko-dalmatinskoj policiji.

Francuz (31) kojega je u ponedjeljak rano ujutro na splitskoj plaži Bačvice nepoznati muškarac ozlijedio nožem u životnoj je opasnosti, doznaje se u splitskoj bolnici.

Prema prvim informacijama 31-godišnji Francuz se oko pet sati sa svojim 24-godišnjim prijateljem i sunarodnjakom kupao na Bačvicama kada je opazio nepoznatog muškarca koji im preturao po stvarima.

Kako bi ga spriječili da im nešto ukrade 31-godišnjak je izašao iz mora, no tada mu je nepoznati muškarac zadao ubodnu ranu u prsa.

O događaju je policiju izvijestila liječnička ekipa Hitnog kirurškog prijema KBC Split gdje je ozlijeđeni Francuz zatražio liječničku pomoć. Turistima je lopov ipak uspio ukrasti novčanik, a policija ističe da traga za počiniteljem.

Ruskinja (47) je prijavila da joj je nepoznati muškarac u petak u Bolu prišao s leđa i s vrata joj otrgnuo ogrlicu te pobjegao.

Napadnutoj i opljačkanoj ženi su utvrđene lakše ozljede, a materijalna šteta se procjenjuje na sedam tisuća kuna.

Policija je izvijestila da u oba slučaja provodi kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:04