NOVI DETALJI

HOROR U SLAVONSKOM BRODU Bivši suprug: 'Dijete je bilo u šoku! Spavala je po šupama, tavanu, gurao joj je vrećice u usta...'

Mario je s majkom umrle bebe imao dvije djevojčice, a s njim živi i njena kćer iz prethodnog braka, nad kojom je uspio izboriti skrbništvo
 Danijel Soldo/CROPIX

POŽEGA - 32-godišnji S.D. iz Slavonskog Broda trenutno je u pritvoru u Požegi, osumnjičen za višestruko teško zlostavljanje i zanemarivanje djeteta, a njegova nevjenčana supruga još je na slobodi. Njihovo zajedničko dijete, dvogodišnja djevojčica, oporavlja se u bolnici, sretna što nije s roditeljima.

Bivši muž majke zlostavljane djece, Mario, s njom je također imao dvije djevojčice, a s njim živi i njena kćer iz prethodnog braka, nad kojom je uspio izboriti skrbništvo, javlja RTL.

- Išle su na vikend, viđali su se svaki drugi vikend i srijedom. Kad je mala opečena po leđima dva puta onda više nisam puštao djecu, rekao je Mario.

- Svašta mi je dijete ispričalo, da je kupila papire, da joj je gurao vrećicu u usta i da je spavala na tavanu po nekim šupama. Dijete je bilo šokirano.

Mario kaže kako je, tokom šest godina koliko je bio u braku s majkom svoje djece, bila dobra žena i majka, te vjeruje kako je za većinu horora kriv njen novi partner, javlja RTL.

No, majka S.D.-a smatra da je njegova nevjenčana supruga kriva jednako kao i on, ako ne i više.

- Moj sin i ona upoznali su se prije dvije godine na nekoj kavi. Ona je bila udana, imala je supruga i dvoje djece. Varala je muža s mojim sinom, pa se vraćala mužu, pa opet odlazila. Moj sin joj je govorio da se vrati suprugu jer je dobar prema njoj. ‘Sa mnom ti neće biti dobro jer sam bitanga i propalica’, govorio joj je, ali nije ga slušala - kaže Zlata, majka osumnjičenog S. D.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:57