SUSJEDI GODINAMA SLUŠALI BUKU IZ STANA

HOROR U TRNSKOM Sin (19) ubio majku! Nedavno je prestao uzimati lijekove

 Admir Buljubašić/CROPIX

NOVO 14:34 - Mladića J. R. (19), koji je ubio majku J. J. (50), policija je u 11 sati odvezla najprije u policijsku postaju u Novom Zagrebu, a zatim, kako neslužbeno doznajemo, u psihijatrijsku ustanovu.

Mladić je ovih dana trebao biti hospitaliziran, no iz nepoznatih razloga to se nije dogodilo.

- Čini se da je prestao uzimati lijekove. Tako nešto se čulo u njihovim svađama koje su dopirale iz njihovog stana na ulicu - kaže susjed iz istog ulaza zgrade.

Iako su susjedi ogorčeni tragedijom, ona ih nije iznenadila, s obzirom da su godinama slušali žučne svađe zbog kojih je nekoliko puta morala intervenirati i policija.

----------------------------------------------------------

Mrtva žena pronađena je danas oko 9 sati u stanu na 5. katu zgrade na adresi Trnsko 47 B u zagrebačkom naselju Trnsko.

Admir Buljubasic / CROPIX
Zagreb, 210912. Na adresi Trnsko 47b, u stanu, pronadjena je mrtva zenska osoba, prema nepotvrdjenim informacijama sin je ubio majku.Na fotografiji: policijski ocevid.Foto: Admir Buljubasic / CROPIX

Prema još nepotvrđenim informacijama, sin u dobi od 19 godina usmrtio je vlastitu majku. Navodno je sin liječeni psihički bolesnik, a kako tvrde susjedi iz njihova je stana godinama dopirala buka radi svađe. Zbog toga je već nekoliko puta prije reagirala policija. No tijekom noći i jutra ništa se nije čulo.

O identitetu žene i okolnostima mogućeg zločina u policiji za sada ne žele govoriti. Očevid i dalje traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 05:37