STRAVIČNA NESREĆA

Horor u Trogiru: Udarila pješaka, TRI KILOMETRA ga vukla pod automobilom pa parkirala u svom dvorištu!

Mlađa vozačica privedena je na kriminalističko vještačenje koje je trebalo utvrditi kako se dogodilo da nije primjetila muškarca, te da li se zaustavila kada su je na to upozorila trojica mladića
 Nikola Vilić / CROPIX

SPLIT - Prometna nesreća koja se dogodila noćas oko 2.30 na čiovskom mostu imala je čini se elemente horor filma, javlja Slobodna Dalmacija .

Nesreća koja je bila kobna za jednu mušku osobu srednjih godina, dogodila se puna tri kilometra prije mjesta na kojem je pronađen smrtno stradali, a svojim automobilom ga je vukla mlađa ženska osoba tridesetih godina koja je bila minimalno alkoholizirana (0,6 promila).

Po neslužbenim policijskim informacijama, vukla je muškarca pod automobilom od čiovskog mosta sve do Okruga Gornjeg u blizini kampa Rožac i parkirala vozilo u svom dvorištu.

Privedena je na kriminalističko vještačenje koje je trebalo utvrditi kako se dogodilo da nije primjetila muškarca, te da li se zaustavila kada su je na to upozorila trojica mladića. Identitet smrtno stradalog nije poznat, no okolnosti su čudne, pa je slučaj preuzelo Općinsko državno odvjetništvo.

Policija će nakon očevida detalje objaviti naknadno, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:12