KAKAV NASILNIK!

Horor u vikendici kraj Siska: zatočio i mlatio djevojku, a vrhunac agonije dogodio se u ponedjeljak

Policija ga sumnjiči za protupravno oduzimanje slobode, prijetnje smrću i nanošenje lakših ozljeda partnerici
 Danijel Soldo/Cropix

Sisačko tužiteljstvo pokrenulo je istragu protiv 34-godišnjeg muškarca koji je u vikendici nadomak Siska držao zatočenu svoju 29-godišnju djevojku. Narednih mjesec dana mladi nasilnik će provesti, po odluci suca istrage Županijskog suda u Sisku, iza rešetaka sisačkog zatvora kako ne bi utjecao na žrtvu i da ne ponovi odnosno počini još teže kazneno djelo.

Policija ga sumnjiči za protupravno oduzimanje slobode, prijetnje smrću i nanošenje lakših ozljeda partnerici, a prava agonija za nju bila je 12. listopada ove godine.

U vikendici gdje su se nalazili, vrijeđao ju je i prijetio da će je ubiti. Tijekom cjelodnevnog maltretiranja je i fizički bio nasilan prema njoj te joj je nanio lakše ozljede, a u jednom trenutku ju je i zaključao u kući kako ne bi pobjegla, da bi joj na sve pritom oduzeo i mobitel kako ne bi mogla nikoga dozvati u pomoć.

Čim se domogla slobode, obratila se za pomoć policiji koja je muškarca uhitila i koji je potom ispitan u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Sisku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. listopad 2020 18:58