OBRAČUN NOŽEM

Horor u Zagrebu: Djevojka (23) uhićena zbog pokušaja ubojstva, u Dubravi napadnuta umirovljenica

Obračun nožem zbio se, prema dosad utvrđenom, oko 16.30 sati u obiteljskoj kući na području Susedgrada

Ilustrativna fotografija

 Ronald Gorsic/Cropix

Zbog pokušaja teškog ubojstva članice obitelji jučer u popodnevnim satima, zagrebačka policija uhitila je 23-godišnju djevojku. Obračun nožem zbio se, prema dosad utvrđenom, oko 16.30 sati u obiteljskoj kući na području Susedgrada. Uslijedio je horor nakon žestokog verbalnog sukoba jer je 23-godišnjakinja, kažu iz PU zagrebačke, oštrim predmetom ozlijedila 46-godišnju članicu obitelji.

Na mjesto užasa vrlo brzo je pristigla Hitna pomoć koja je ozlijeđenu ženu odvezla u KBC Sveti Duh. Dok se čeka kvalifikacija zadobivenih ozljeda, policija provodi kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom koja je prenoćila u postaji.

Je li bila pod utjecajem alkohola ili nekog opojnog sredstva nije poznato, a nakon što istraživanje završi, bit će predana pritvorskom nadzorniku uz odgovarajuću kaznenu prijavu. Nakon toga će biti ispitana u prostorijama tužiteljstva koje će potom odlučiti hoće li za 23-godišnjakinju zatražiti određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora.

Inače, sat vremena kasnije od tog zločina jučer, u zagrebačkoj Dubravi, također se dogodila obiteljska drama na štetu 86-godišnje članice obitelji.

Naime, oko 17.40 sati na ulici je izbio sukob kada je 57-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola, verbalno, a potom i tjelesno napao umirovljenicu. Nesretna je žena pritom zadobila teške ozljede te je hospitalizirana u KB Dubrava. A osumnjičenog muškarca očekuje ista zakonska policijsko-pravosudna procedura kao i 23-godišnjakinju s početka priče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 02:44