ISTARSKA ŽUPANIJA

Hrvat (43) uhićen nakon što je policija u kući pronašla laboratorij za uzgoj indijske konoplje

Laboratorij je sadržavao 25 stabljika konoplje koje su bile visoke od 34 do 113 centimetara
Improvizirani laboratorij u Galižani
 Policijska uprava Istarska

Djelatnici Policijske uprave Istarske uhitili su 43-godišnjeg hrvatskog državljanina nakon što su u kući u Galižani pronašli improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje s 25 stabljika konoplje, izvijestila je Policijska uprava Istarska.

Osim spomenutog laboratorija i stabljika, koje su bile visoke od 34 do 113 centimetara, policija je u kući pronašla 130 komada sjemenki indijske konoplje, teglu s 1.289 grama smrvljene marihuane, teglu s 96.8 grama smolaste materije pozitivne na THC, 2,5 litara maslinastozelene tekućine pozitivne na THC koja se kuhala na štednjaku, 2.8 grama marihuane, jedan gram amfetamina i predmete za uzgoj marihuane.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Policija će protiv njega podnijeti i optužni prijedlog nadležnom sudu radi posjedovanja amfetamina za vlastitu upotrebu, odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:02