UPALI U ZASJEDU

HRVAT, INDIJAC I TALIJAN SADILI MARIHUANU U PODRUMU Policija raskrinkala kriminalni trojac s plantažom u podzemlju

Zvuči kao početak vica, ali zaista su Hrvat, Indijac i Talijan uhićeni na ilegalnoj plantaži marihuane prošlog tjedna kod španjolskoga grada Segovije.

Agenti Nacionalne policije Segovia priveli su trojicu 19-godišnjaka, M. T., M. I. i K. S., u okrugu San Lorenzo, zateknuvši ih takoreći na poljskim radovima, u podrumu kuće u kojoj stanuje jedan od uhićenika. Sva trojica mladića žive na području Segovije, a kako se neslužbeno doznaje, samo je jedan od njih otprije poznat policiji, i to zbog “manje opasnog kršenja zakona”.

Uhićenje se dogodilo prošlog četvrtka, nakon što su policajci uočili sumnjivu trojku, pratili ih i potom opkolili kuću u čijem su podrumu kasnije otkrili plantažu.

Mladići su se pokušali išuljati s opkoljenog imanja, no upali su u zasjedu i završili u marici.

Tijekom lišavanja slobode nije bilo pružanja otpora, a kad su shvatili da su u rukama nacionalne policije, dobrovoljno su predali i plodove ilegalne “žetve”.

U podrumu su istražitelji zatekli staklenik opremljen jakim halogenim lampama koje su služile kao simulatori sunca, sustav za ventilaciju, kao i 22 biljke marihuane u različitim stadijima rasta. O uhićenju je izvijestila policijska prefektura iz Segovije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:06