TUŽAN KRAJ

Hrvatica mjesec dana ležala mrtva u stanu u vili: Pronašli je u lokvi krvi na podu kupaonice

Karabinjeri su utvrdili da je krvarenje uslijedilo nakon nezgodnog pada te da nema elemenata kaznenog djela
Ilustracija
 Alfonso Di Vincenzo/Ipa/Ipa/Profimedia

Danijela K. (51), Hrvatica koja već nekoliko desetljeća živi u talijanskom mjestašcu Capralba u okolici Milana, pronađena je mrtva. U svome stanu, u jednoj od vila u nizu u Ulici Roggia Rino ležala je mrtva otprilike mjesec dana, a mještani su u nedjelju ujutro alarmirali policiju obzirom da se iz njezina doma počeo širiti nesnosni smrad.

Miran nedjeljni dan ubrzo su "proparale" policijske i vatrogasne sirene. Po ulasku u stan nakon što su obili vrata, uslijedilo je šokantno otkriće. Žena je ležala potrbuške u kupaonici, a uz njezinu glavu bila je lokva krvi.

Karabinjeri su u suradnji sa državnim tužiteljem i mrtvozornikom proveli očevid i utvrdili da je krvarenje uslijedilo nakon nezgodnog pada te da nema elemenata kaznenog djela.

Stoga se od obdukcije tijela odustalo i izdana je dozvola za ukup. No, 51-godišnja Danijela K., prema pričanjima mještana, živjela je sama nakon smrti supruga koji je iznenada preminuo te nije imala nikoga.

- Bila je usamljena i teško ju je bilo za išta animirati. Znala nam je pričati o Hrvatskoj i nagovarati nas da odemo na ljetovanje tamo i da nećemo požaliti. Kad smo bili prije dvije godine na Dugom otoku i u Zadru, jedva je dočekala da se vratimo i podijelimo s njom dojmove. Od kad joj je umro suprug, zatvorila se u sebe. Bila je usamljena, a u Hrvatskoj je rekla da nema nikoga više. Župa je rekla da će se pobrinuti za njezino tijelo odnosno da će organizirat dostojanstven pokop – ispričala je jedna mještanka za lokalni medij.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:50