NESREĆA U NOĆI

Hrvatski autobus sletio s ceste u Austriji, petero ozlijeđenih

Police stand outside the Palais Coburg palace where are taking place the so-called EU 5+1 talks with Iran in Vienna, Austria on October 16, 2014. Six world powers and Iran tried to get troubled nuclear talks back on track after a day of discussions led by US Secretary of State John Kerry yielded no breakthrough. AFP PHOTO / SAMUEL KUBANI
 SAMUEL KUBANI

ZAGREB - Hrvatski putnički autobus na putu prema Njemačkoj sletio je s ceste u noći na četvrtak i prevrnuo se kod Stainacha u austrijskoj pokrajini Gornjoj Štajerskoj i pritom je lakše ozlijeđeno pet putnika, javljaju austrijski mediji.

Autobus tvrtke Touring Croatia bio je na putu iz Zagreba za Stuttgart, a nesreća se dogodila zbog neprilagođene vožnje snježnim uvjetima na cesti koje je donijela jaka snježna oluja Niklas, izvijestio je austrijski ORF.

Iz tvrtke Touring Croatia za Hinu je potvrđeno da je u autobusu bilo šest putnika i dvojica vozača. Tvrtka navodi da su putnici lakše ozlijeđeni i da su odmah nastavili put za Njemačku zamjenskim autobusom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:27