IZVOR IZ POLICIJE

‘Huligani Dinama i Panathinaikosa međusobno se optužuju. A mi smo se dočepali njihovih mobitela...‘

Čini se da u policijskoj postaji puca savezništvo pobratimljenih navijačkih skupina

Uhićeni Dinamovi huligani u Ateni 

 Yiannis Panagopoulos/Afp

Policija koja istražuje ubojstvo 29-godišnjeg Michalisa, dočepala se mobitela uhićenih koji bi mogli pomoći vlastima da uđu u trag ubojici, piše grčki portal Protothema.gr.

Policijski izvori ispričali su za grčki portal da je, s obzirom na to da su se na društvenim mrežama najavljivao dolazak hrvatskih huligana, vrlo moguće da su navijači grčkog Panathinaikosa kontaktirali navijače Dinama.

"Riječ je o pobratimljenim navijačima pa će se analizirati upućeni pozivi kako bi se utvrdilo je li bilo telefonske komunikacije između grčkih i stranih huligana. Pozivi bi mogli biti korisni u identificiranju krivca", poziva se grčki portal na izvore iz istrage.

Istovremeno, tamošnja policija, pišu Grci, sa zebnjom iščekuje rezultate DNK testova koji bi, nadaju se, mogli prokazati krivca za smrt navijača AEK-a.

"Najvažnije je pronaći oružje zločina ili DNK uzorke u blizini rane i u kombinaciji sa svjedočenjima utvrditi identitet osobe koja je počinila zločin", istaknuli su policijski izvori za Protothemu.gr.

Isti portal donosi da i se "navijači Dinama iz Zagreba i njihovi grčki suučesnici, pripadnici navijačke skupine nogometnog kluba Panathinaikos, koji su uhićeni nakon smrti 29-godišnjeg Mihalisa Katsourija, međusobno optužuju za nerede kod OPAP Arene u Ateni", pozivajući se na spomenute policijske izvore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:00