MUŠKARAC IZ KRNJAKA PRIJETIO

I DANAS SE PRESTRAŠI KAD NEGDJE NEŠTO ŠUŠNE 'Uletio mi je u dvorište i uperio pištolj u glavu. Tražio da mu vratim janjce i jedno jare...'

 
Ilustracija, Arhiva
 Maja Zlatevska / CROPIX

Muškarac iz Krnjaka proglašen je krivim zbog teških prijetnji ubojstvom poznaniku u Bariloviću kojega je optužio da mu je ukrao nekoliko janjaca i jedno jare, te mu mora platiti odštetu od 5.000 kuna. Ranije je u kaznenom postupku također proglašen krivim zbog prijetnji te je osuđen na pet mjeseci zatvora. Obje presude su nepravomoćne, javlja Ka portal.

Oštećeni navodi da mu je Krnjačanin došao u dvorište, uperio mu pištolj u glavu, repetirao ga i prijetećim glasom kazao kako će ga ubiti i da ima rok od 15 dana da mu vrati janjce i jedno jare ili novce.

Tvrdi da su njegove optužbe bile neutemeljene da mu je ukrao životinje, a zbog njih je triput išao na hitnu medicinsku pomoć, jer je pretrpio bol radi povrede časti i ugleda.

Također, rekao je da je zbog svega dobio injekcije za smirenje, bojao se za djecu i nije mogao spavati, a pio je i tablete za smirenje. I danas se prestraši kad negdje nešto šušne. Tražio je 30.000 kuna odštete, ali je sud smatrao da će i 5.000 biti dovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:36