NEVJERICA

I Hercegovina u šoku zbog užasa u Zagrebu: ‘Djeca su tijekom ljeta bila u Neumu kod bake i djeda‘

Majka ubijene djece radila je kao menadžerica u turizmu, na mjestu voditeljice odjela u jednom uglednom u hotel-resortu u Dubrovniku
Očevid u Mlinovima
 Zeljko Puhovski/Cropix

Stravičan zločin počinjen u Zagrebu, u kojem je Harald Kopitz mučki usmrtio svoje troje djece, blizance dječaka i djevojčicu od sedam godina i najmlađeg sina od četiri, šokirao je i Hercegovinu, otkuda je majka ubijene djece.

Otac i majka su bili razvedeni, a majka D.K. u trenutku strašne tragedije nije bila u Zagrebu nego u Neumu, odakle je rodom i u koji se vratila, nakon što joj je pružena medicinska pomoć u dubrovačkoj bolnici.

Dragan Jurković, načelnik Neuma, za "Avaz“ je potvrdio da je majka tragično nastradale djece rodom iz Neuma.

- U Neumu je završila osnovnu školu, u Neumu joj žive roditelji i djeca su preko ljeta boravila u Neumu - kazao je Jurković.

Kako prenosi Avaz, prema neslužbenim informacijama posljednji ispraćaj tragično stradalih mališana trebao bi biti u Neumu.

- Ukoliko sprovod mališana bude u Neumu, proglasit ćemo Dan žalosti na taj dan. Jako mi je žao. Izražavam svoju iskrenu sućut - prenosi "Avaz" Jurkovićeve riječi.

Majka ubijene djece radila je kao menadžerica u turizmu, na mjestu voditeljice odjela u jednom uglednom u hotel-resortu u Dubrovniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:04