‘NE RADIM TO BEZ RAZLOGA...‘

Imamo video koji je ubojica snimio uoči zločina. Brutalan je i potresan, nećemo ga objaviti...

Nakon što je upucao oca, u bijegu sudjelovao je i u razmjeni vatre s policijom pucajući iz pištolja koje je pokazao u snimljenom videu

Ubojstvo u Vinkovcima

 Screenshot/

Internetom je počela kružiti snimka na kojoj se navodno čuje mladić A.P. iz Vinkovaca koji je kasno sinoć ubio svojeg oca, a zatim presudio i sebi, kako priča o planiranju tog napada.

Mladić je ubojstvo očito planirao, što se vidi i čuje iz kratkog video zapisa.

Snimku koju je vinkovački ubojica snimio uoči zločina posjeduje i Jutarnji list, no budući da je on nakon oca ubio i sebe, nećemo je objaviti. Video koji je navodno poslao prijateljima brutalan je i potresan.

Na videu se čuje glas mladića koji sjedi u automobilu, snima oružja koje ima uz sebe i najavljuje što će učiniti. Spominju se i maska, rukavice i pištolj, ali i alkohol i tablete za smirenje.

‘Ne radim ja to bez razloga, ne radim ja to zato što sam šupak, što sam loša osoba, vjerujte mi ja sam obrnuto od toga...‘, citat je kojim počinje šokanan video kojeg je snimio ubojica prije počinjenog zločina.

Podsjetimo, Vukovarsko- srijemska policija je kasno sinoć primila dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem ubijena jedna osoba. pronašli su tijelo jednog muškarca, a potom i drugog. Ispostavilo se da je ta druga osoba počinitelj ubojstva. On je nakon pucnjave najprije pobjegao, a zatim sebi presudio.

Prema neslužbenim informacijama, žrtva ubojstva je vinkovački poduzetnik A.P., a počinitelj ubojstva je najmlađi od njegovih četvero sinova, također A.P., inače student. Obitelj je situirana, imaju privatnu tvrtku za prijevoz, trgovinu i usluge, a prema dosadašnjim informacijama, u obitelji do sada nisu zabilježeni slučajevi nasilja. Još uvijek je nepoznato koji je motiv ovog strašnog čina, kao i njegova pozadina.

Prema neslužbenim informacijama sin je, nakon što je upucao oca, u bijegu sudjelovao i u razmjeni vatre s policijom pucajući iz pištolja koje je pokazao u snimljenom videu.

Ispred kuće u kojoj je vjerojatno živjela obitelj policija provodi očevid. Ondje je parkiran i automobil Mercedes, koji je ograđen policijskom trakom.

Na automobilskim vratima s vozačke strane vidljiva je jedna rupa, koja nalikuje rupi od metka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2023 18:40