TUČNJAVA NA PLATKU

Ipak nije samo prekršaj!?: DORH pokrenuo istragu protiv MMA borca zbog brutalnog udarca nogom u glavu

Kako se vidi na snimkama sa skijališta, udario je pripadnika HGSS-a dok je ovaj bio na koljenima
 Screenshot: RTL

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, kako je danas priopćilo, ipak pokrenulo istraživanje zbog incidenta na Platku u kojemu su trojica, muškaraca, među njima i najmanje jedan MMA borac, nakon driftanja BMW-om na skijaškoj stazi, pretukli pripadnika HGSS-a.

SNIMKU NA KOJOJ SE VIDI UDARAC NOGOM U GLAVU POGLEDAJTE OVDJE

Nakon što je policija petero sudionika tučnjave samo prekršajno prijavila te dostavila nadležnom državnom odvjetništvu posebno izvješće, Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci najprije je prošloga tjedna objavilo da će ipak provesti dodatne izvide, kako bi se utvrdilo postoji li sumnja i u počinjenje nekog kaznenog djela.

Danas su izvijestili, kako su "vezano za događaj na Platku, otvorili istraživanje protiv 21-godišnjeg hrvatskog državljanina (2001.) zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju iz članka 118. stavak 1. u vezi članka 34. Kaznenog zakona".

Po svemu sudeći radi se o istraživanju protiv osumnjičenog MMA borca koji je, kako se vidi na snimkama videnadzora sa skijališta, u jednom trenutku brutalno udario nogom u glavu pripadnika HGSS-a koji je u tom trenutku bio na koljenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:24