NAPAD U KAFIĆU

‘Išao me poljubiti, a kad sam ga odgurnula tukao me šakama po glavi. Gosti su samo gledali‘

‘Nekako sam uspjela pobjeći iz prostora kafića te sam krenula prema izlazu, no on me sustigao i počupao govoreći da ne idem ja nigdje‘

Ilustrativna fotografija

 Nikša Stipaničev/Cropix

Splitska policija intenzivno traga sa 28-godišnjim Kristijanom Čulinom, svojim starim znancem. Sumnjiči ga se da je u kafiću Madonna u Splitu iz čista mira izudarao 21-godišnju djevojku iz Splita nanijevši još ozljede, piše Slobodna Dalmacija.

Djevojka je kontaktirala našu novinu i iznijela svoju priču o minutama strave i straha koje je proživjela.

- Sinoć oko 00.15 došla sam u kafić Madonna javiti se prijateljima. Pet minuta nakon šta sam sjela i naručila piće ulaze dva lika, jedan od njih je bio Kristijan Čulina. Momke sam prvi put vidila u životu. A na Kristijanovo pitanje: ˝Kakav je Kristijan Čulina kad je nadrogiran", ja sam odgovorila da ne znam kakav je inače, a kamoli nadrogiran. Na što se on očito našao uvrijeđen te mi se bez ikakvog razloga unio u facu i pita me ˝a koja si ti?˝. Nakon toga me išao poljubiti. Ja sam ga naravno gurnula i rekla da nema on mene šta tu "žvaljakat".

Nakon toga me krenio udarat šakama u glavu. Ja san ga probala gurnuti od sebe, međutim, bezuspješno. Zatim me je i počupao za kosu i bacio na pod te me je nastavio šaketati. Tad san počela plakati i moliti da ga neko makne s mene, medutim nitko ga nije smio ni pogledati... Nekako sam uspjela pobjeći iz prostora kafića te sam krenula prema izlazu, no on me sustigao i počupao govoreći da ne idem ja nigdje. Rasparao mi je cijelu majicu i bacio me na pod gdje me krenio opet tuć i šakama i nogama. Opet sam probala otići iz kafića kroz prostor kazina (jer je taj kafić spojen s kazinom) međutim on mi nije dopustio te me je opet ispred svih udario po glavi i ja sam pala na pod, a on me tukao na podu šakama po leđima i glavi.

U tom trenutku dolazi njegov prijatelj te mu govori da me pusti i meni gestikulira da bježim. Odmah sam krenula trčati put vrata, ali on se zaletio na mene i prilipio me uza zid govoreći najgjnusnije uvrede. Nije dao da iziđem te sam nemoćno plakala na stolici od kazina dok mi je on prijetio da ako bude imao problema zbog ovoga šta mi je napravia da će me ubit. Njegov me prijatelj, također, molio da ga ne prijavljujem policiji jer je bio na uvjetnoj. Kad su otišli nazvala sam oca i prijavila sam ga policiji. A oni su mu napisali dvije prijave te je izdana tjeralica za njim."

Iz splitske policije dobili smo informaciju da se ovaj napad zbio u ponedjeljak, trideset minuta iza ponoći i da je napadnuta gošća objekta te da je raspisana potraga za osumnjičenim.

Čulina je poznat policiji jer je 15. studenoga 2018. godine u Splitu u Hercegovačkoj ulici nanio ubodnu ranu na trbuhu 20-godišnjaku.

Godinu dana ranije Čulina je i sam bio žrtva, u Karlovačkoj ulici ranjen je iz pištolja u nogu nakon svađe sa jednim mladićem oko prednosti prolaska u prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:44