PIŠE INOSLAV BEŠKER

ISLAMSKA DRŽAVA OBJAVILA SVOJ MANIFEST 'Vojnici vjernici Kalifata udarili su na Pariz jer je to glavni grad poroka'

Detonirali su svoje eksplozivne pojaseve u masama nevjernika i postigli što su htjeli
An image uploaded on June 14, 2014 on the jihadist website Welayat Salahuddin allegedly shows militants of the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) executing dozens of captured Iraqi security forces members at an unknown location in the Salaheddin province. A major offensive spearheaded by ISIL but also involving supporters of executed dictator Saddam Hussein has overrun all of one province and chunks of three others since it was launched on June 9. AFP PHOTO / HO / WELAYAT SALAHUDDIN=== RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / HO / WELAYAT SALAHUDDIN" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS FROM ALTERNATIVE SOURCES, AFP IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY DIGITAL ALTERATIONS TO THE PICTURE'S EDITORIAL CONTENT, DATE AND LOCATION WHICH CANNOT BE INDEPENDENTLY VERIFIED ===
 -AFP

U ime Boga, Najmilostivijega, Sveopćeg Dobročinitelja Bog (šanuhu) rekao je: “oni su držali da će ih njihove tvrđave zaštititi pred Božjom [silom], pa ih je stigla [Božja odredba odakle se nisu ni nadali i ubacio im je [Bog] strah u njihova srca, pa su svojim rukama i rukama muslimana rušili svoje kuće. Pa uzmite [iz toga] pouku, o, vi razumni“ (El-Hašr, 2).

Blagoslovljena bitka

U blagoslovljenoj bitci čije je razloge uspjeha uspostavio Bog, skupina vjernika iz redova vojnika Kalifata (neka bi ga Bog ojačao i podržao) odlučila je naciljati glavni grad prostitucije i poroka, vodeći križonosac Europe - Pariz.

Tu skupinu vjernika činili su mladići koji su se rastavili od svjetovnog života i nasrnuli na neprijatelja nadajući se da će poginuti za Božji naum, čineći to u podršku Njegovoj vjeri, Njegovu Poslaniku (blagoslov i mir na njega) i Njegovim saveznicima. Oni su to učinili usprkos svojim neprijateljima. Dakle, oni su bili iskreni pred Bogom - takvima ih smatramo - a Bog je predao pobjedu u njihove ruke i ubacio strah u srca križara u njihovoj vlastitoj domovini.

Tako su osmorica braće, opremljeni eksplozivnim pojasevima i jurišnim puškama, napali precizno odabrane ciljeve u središtu glavnoga grada Francuske. Ti su ciljevi uključili stadion Stade de France za nogometne utakmice - između momčadi Njemačke i Francuske, a obje su križarske nacije - kojoj je nazočio imbecil Francuske (François Hollande).

Ciljevi su uključili Bataclan, estradnu dvoranu, gdje su se stotine pogana okupili na koncertu prostitucije i poroka. Istodobno su izvedeni napadi na ine ciljeve u Desetome, Jedanaestome i Osamnaestome okrugu, te drugdje.

Pariz se tako tresao pod stopalima svojih križara, kojima su tijesne bile njegove ulice. Rezultat napada bila je smrt ne manje od dvije stotine križara te ranjavanje još i većeg broja njih. Sva hvala, milost i sklonost pripada Bogu.

Da ih uvrsti u mučenike

Bog je blagoslovio našu braću i odobrio im je da postignu što su žudjeli. Detonirali su svoje eksplozivne pojaseve u masama nevjernika pošto su potrošili sve svoje streljivo. Molimo Boga da ih uvrsti u mučenike, a nama da dopusti da ih slijedimo.

Neka Francuska i sve nacije koje slijede njezin put znaju da će i dalje biti na vrhu popisa ciljeva Islamske Države i da zadah smrti neće napustiti njihove nosnice sve dok sudjeluju u križarskoj kampanji, sve dok se usuđuju kleti našeg Poslanika (blagoslov i mir na njega), te dokle god se hvastaju svojim ratom protiv islama u Francuskoj i svojim udarima protiv muslimana u zemljama Kalifata pomoću svojih mlažnjaka, koji im nisu bili ni od kakve koristi na besramnim pariškim ulicama i bulevarima.

Zaista, ovo je tek početak. Ovo je također upozorenje svakome tko želi mariti. Bog je najveći. “A Bogu, Njegovu Poslaniku i vjernicima pripada [sva] moć, ali [to] dvoličnici ne znaju.” (El-Munafikun, 8)

Preveo Inoslav Bešker

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:57