DRUGA STRANA PRIČE

ISPOVIJEST ČOVJEKA KOJEG SU SESTRE OPTUŽILE DA IH JE PREBIO U TAKSIJU 'Kimy želi biti sa mnom, ali nije ona cura za mene. Na sudu je rekla da će me ubiti'

 Facebook / EPH

Presuda Prekršajnog suda u Zagrebu, prema kojoj je sa 15 dana zatvora te 500 kuna sudskih troškova, kažnjen Željko Raženj (26) izazvala je ogorčenje sestara Golub, Kimy (23) i Sare (19), a još ih je više osupnula Raženjeva tvrdnja o incidentu u taksiju 8. veljače: “Stojim kod svog iskaza jer ste vi prve udarile mene!”

Obitelj Raženj ne može doći sebi od medijskog linča, a Željko je zbog stresa u pritvoru izgubio 8 kilograma.

- Da je sudac povjerovao u sve što su cure rekle, ja bih i dalje bio u pritvoru. Ta večer mi je u glavi poput noćne more. Izašli smo van. Pili smo, ali ja sam prestao puno prije drugih piti. Otišao sam ranije iz kluba i krenuo doma pješice. One su me zvale i inzistirale da me povezu. Nisam povraćao, kako tvrde. Galamile su u taksiju i prije negoli sam ušao. Nikad se nisam potukao u životu. U tom taksiju je bilo njih četvero prijatelja, ja s druge strane, i taksist koji je neutralan. Pri naguravanju, zbog kojeg nas je taksist htio izbaciti u jednom trenu, mobitel mi je ispao u vozilu i ne znam gdje je. Iskreno? Kimy se duže vrijeme interesira za mene. Forsira izlaske. Nije ona za mene. To sam uvidio i kad sam joj se u sudnici, kao i svima, obraćao s Vi, a ona sucu veli: "Ja sam mu rekla tu večer da ću ga ubiti!" - kaže za Jutarnji list osuđeni Željko Raženj, za kojeg Kimy tvrdi da joj je htio iskopati oči, a da je Saru dodirivao. Od policije bježao nije, kaže još Željko, jer se javio istog trena u postaju kad je primio poziv.

- Ovo mi je škola. Žao mi je što sam upao u loše društvo. Dok sam još bio u taksiju, htio sam razgovarati. Bio sam najtrezniji od svih. No one su izašle na Rudeškoj jer nas taksist nije više mogao trpjeti. Mene je odvezao dalje jer je vidio da ne drečim. Tek kad sam došao u pritvor, vidio sam kakva se hajka digla. Svi su prema meni bili korektni i imam podršku ljudi, a vi zaključite sami zašto - uvjerenja je Raženj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:50