TRAGEDIJA U TUČEPIMA

ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJOJ JE U TURISTIČKOM BISERU PRED OČIMA UMIRAO NJEZIN DEČKO 'Dotaknuo je šipke i stresla ga je struja, trajalo je 5-6 sekundi...'

Tučepi
 Jadran Babic / Ilustracija / CROPIX

Iako je od strašne nesreće u Tučepima, u kojoj je poginuo mladi sezonski radnik, 24-godišnji J. I. iz mjesta Bobota kraj Vukovara, prošlo šest dana, pravi uzrok tragedije još nije poznat.

Podsjetimo, Slavonac je smrtno stradao na trampolinu na plaži Slatina, gdje je preko ljeta radio s djevojkom Sarom. Prema još neslužbenim informacijama, mladića je ubio strujni udar.

- Nije istina da je moj dečko dirao zvučnik, to nema nikakve veze s nesrećom... Cijelo vrijeme bili smo zajedno, a on je nastradao dok je pokušavao upozoriti roditelje dviju djevojčica...

Joca im je htio reći da i oni mogu ostati na trampolinu jer su curice stvarno bile premalene, imale su možda dvije i pol godine...

Otac jedne curice nije ga čuo, a moj dečko nagnuo se prema njemu na ulazu na trampolin da mu sve to ponovi glasnije i tad je dotaknuo šipke s obje ruke. Stresla ga je struja, to je trajalo pet-šest sekundi... Krenula sam ga maknuti, iako je netko povikao da ga se ne smije dirati. A onda su i drugi priskočili u pomoć - prepričala je za 24sata potresena Sara.

Dodala je i kako su od susjedne igraonice preko produžnog kabela “uzimali” struju jer im je šef rekao da je to dopušteno.

No, 24sata neslužbeno doznaju da su neki od strujnih kabela koji su prolazili ispod trampolina bili “ogoljeni” i dotrajali pa se to spominje kao mogući uzrok nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:14