PALI ČOKO-BANDITI

Istarska policija uhitila par koji je bio zaluđen čokoladama, pogledate što je sve pronađeno kod njih

Utvrđeno je da su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak otuđili oko 150 komada čokolade, a to nije bila jedina trgovina na njihovoj meti
PU istarska

Pulska policija dovršila je krim istraživanje i utvrdila da je 25-godišnjak skrivio osam krađa, a 22-godišnjakinja sedam krađa na području grada Pule, objavila je danas PU istarska. Zanimljivo je što su kradljivci očito veliki ljubitelji čokolade jer su se ponajviše namjerili baš na taj artikl.

Nakon što je 18. veljače u poslijepodnevnim satima policija zaprimila dojavu da su dvije osobe iz trgovine u Zagrebačkoj ulici u Puli otuđile veću količinu čokolade, prometni policajci su u večernjim satima, prvo u Ulici Rimske centurijacije uhitili ženu, a potom u Scalierovoj ulici i muškarca koji su odgovarali opisima počinitelja. Utvrđeno je kako su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak iz trgovine otuđili oko 150 komada čokolade, čime su pravnu osobu iz Omiša oštetili za nekoliko tisuća kuna, ali i da to nije jedina trgovina iz koje su otuđili prehrambene proizvode.

image
PU istarska

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je dvojac 17. i 18. veljače, iz još šest trgovina na području Pule, otuđio razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete, čime su pravne osobe iz Omiša, Pule i Zagreba ukupno oštetili za više tisuća kuna.

image
PU istarska

Policija je također utvrdila kako je 25-godišnjak jedno kazneno djelo počinio sam, i to u kolovozu prošle godine, kada je iz trgovine na Verudeli otuđio više boca alkoholnog pića, čime je pravnu osobu iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. ožujak 2021 13:32