SAFET RAMA

ISTRAŽNI ZATVOR ZLOSTAVLJAČU KOJI JE ZATOČIO I PRETUKAO BIVŠU Kad je saznao da ima novog dečka, počele su prijetnje i udarci

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Zbog protupravnog oduzimanja slobode, nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji bivšoj djevojci, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je u četvrtak Safetu Rami jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, doznaje se na sudu.

Prijavljeni Rama je upoznao bivšu djevojku putem društvenih mreža, nakon čega su započeli kratkotrajnu vezu. Doznavši kako je bivša djevojka pronašla novog dečka, Rama joj je zaprijetio porukom, doznaje se na sudu.

Kako bi izgladila situaciju, oštećena je 13. prosinca došla u Ramin stan nakon čega joj je ponovno zaprijetio staklenom pepeljarom. U jednom trenutku prijavljeni je više puta rukom udario djevojku, a potom ju šakama počeo udarati po tijelu, glavi i rebrima. Rama je zatim počeo gušiti djevojku, a kada je pokušala pobjeći, prisilio ju je da ode u drugu sobu gdje ju je zadržao do jutra.

Nakon što je napustila kuću, djevojka je prijavila Ramu policiji koja ga je osumnjičila za protupravno oduzimanje slobode, nanošenje teške ozljede i prijetnju.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:45