SMJEŠTEN NA INTENZIVNOJ

Iz bolnice otkrili što je Kopitz vjerojatno imao u organizmu: Pri svijesti je, nadzire ga policija

Dr. Davor Vagić kazao je kako je počinitelj strašnog zločina koji je zgrozio Hrvatsku u stabilnom stanju
Harald Kopitz
 Željko Puhovski/Cropix, Facebook

O stanju 56-godišnjeg Haralda Kopitza, koji je završio u bolnici nakon što je u zagrebačkim Mlinovima usmrtio troje vlastite djece da bi potom pokušao samoubojstvo, oglasili su se u subotu iz Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice gdje se osumnjičenik za tri djela teškog ubojstva liječi.

Policija ga je, nakon objave na društvenoj mreži, zatekla u stanu u omamljenom stanju te je prebačen u bolnicu. U stanu su još pronašli tri beživotna tijela njegove djece.

- Noćas je u pratnji policije došla muška osoba sužene svijesti. Obrađen je na hitnom prijemu i smješten na jedinicu intenzivne skrbi. Trenutno nije životno ugrožen. Čovjek je pri svijesti. Rade se svi mogući nalazi. Postoji mogućnost da je bio pod djelovanjem psihofarmaka, ali još to ne možemo potvrditi. Policija je s njime, cijelo vrijeme je pod nadzorom. Prvo i osnovno je da su sve njegove životne funkcije stabilne, tek kada sve bude pod kontrolom razmišljat će se o tome gdje će ga se premjestiti na daljnje zbrinjavanje - rekao je ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice prof.dr.sc. Davor Vagić u kratkoj izjavi za medije pred bolnicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:37