NEOBIČNA KRAĐA

IZ ISTARSKE POLICIJE NESTAO NOVAC ZAPLIJENJEN DILERIMA NA POZNATOM FESTIVALU ELEKTRONSKE GLAZBE! Odmah reagiralo Ravnateljstvo policije

 
Novac zaplijenjen na glazbenom festivalu Dimensions
 Marijana Banko / CROPIX

Iz istarske policije nestao je novac koji je krajem ljeta na poznatim glazbenim festivalima zaplijenjen zajedno s drogom.

U policijskoj upravi Istarskoj potvrdili su nam da je 15. listopada utvrđeno da nedostaje dio novca koji je oduzet od osoba osumnjičenih za počinjenje određenih kaznenih djela na pulskom području. Doduše, o kojem je iznosu riječ, nisu nam htjeli govoriti.

Ravnateljstvo policije uputilo je u policijsku upravu stručni tim kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja tako da za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje, naveli su nam.

Ipak, kada se pročešljaju njihova izvješća ovoga ljeta s većih zapljena droge i novca, vidljivo je da je prva veća zapljena bila odmah nakon početka prvog glazbenog festivala Dimensionsa, kada se Policijska postaja Pula pohvalila da su zaplijenili 87.950 kuna, 8.910 britanskih funti, 3.600 eura, 700 škotskih funti, 500 albanskih leka, 200 čeških kruna, 20 irskih funti i 20 danskih kruna.

U toj istoj akciji pulska je policija zaplijenila drogu u vrijednosti više od milijun kuna i privela pet osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2021 23:58