U DESET NAVRATA

IZ OSVETE BIVŠEM DEČKU SLALA POLICIJU 'Molim vas dođite! Tuče svoju trudnu curu u stanu i upravo joj je pukao vodenjak'

Ilustracija
 Darko Tomaš / CROPIX

Rastrojena 26-godišnja Zagrepčanka nepuna dva mjeseca vukla je institucije za nos lažno dojavljujući na telefone policije i Hitne pomoći da “jedan mladić tuče trudnu partnericu, i to u vrijeme dok ona rađa u stanu”.

- Molim vas dođite! Dečko tuče svoju trudnu curu u stanu i upravo joj je pukao vodenjak! Evo adrese... - opetovano je ponavljala na telefone 192 i 194 sa skrivenog broja mlada Zagrepčanka šaljući tako djelatnike tih dviju dežurnih službi na adresu stana, zapravo, svog bivšeg dečka! I tako najmanje desetak puta od sredine srpnja do početka rujna, bivši dečko Zagrepčanke kojeg je iz gnjeva pretvorila u nasilnika ostao je u čudu. Istražitelji su zasukali rukave jer su vidjeli da Splićanin nema veze s dojavama na telefon, a prema kojima je njegovoj navodnoj djevojci najmanje tri puta u ta dva mjeseca pukao vodenjak.

Nakon dva mjeseca istraživanja, policija je ubrzo pokucala na vrata 26-godišnjakinje koja je, osim skrivenog broja, koristila i mobitele poznanika pod izlikom da “treba hitno telefonirati”.

Tu uvjerljivu glumicu, kojoj nije “sjeo” prekid s dečkom pa mu se odlučila zagorčati život, kazneno su prijavili za lažnu uzbunu, i sada joj prijeti do tri godine zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:55