BUKTINJA U KARLOVCU

Izgorio automobil poznate odvjetnice, ista joj se stvar dogodila i prije pet godina: Evo što je tada policija zaključila

Zanimljivo je da je istoj odvjetnici vozilo gorjelo i prije pet godina. Policijska istraga tada nije otkrila počinitelja
 Robert Fajt/Cropix

Bijeli Golf karlovačkih registracijskih oznaka planuo je jutros oko 4.30 na parkiralištu u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi centar, nedaleko zgrade Doma HV-a. Prema tragovima na mjestu događaja, dalo bi se zaključiti da je požar izbio na prednjem dijelu vozila, na poklopcu motora, ili možda ispod njega. To, kao i sumnju je li do požara došlo zbog kvara, neke nezgode ili možda nečije ruke i namjere, istražit će policija nakon očevida koji je obavila na mjestu događaja. Vatra se nije razbuktala na cijelo vozilo, ali je zahvatila susjedni parkirani Mercedes.

image
Robert Fajt/Cropix

Jutarnji list doznaje da je automobil u vlasništvu dugogodišnje karlovačke odvjetnice, ona sama nam je to i potvrdila. Kaže da nema nikakvih informacija o tome što se moglo dogoditi, je li požar izbio sam ili se nekome zamjerila, pa bi to možda bio čin neke osvete.

Zanimljivo je da je istoj odvjetnici vozilo gorjelo i prije pet godina. Policijska istraga tada nije otkrila počinitelja, odnosno, zaključeno je kako je uslijed visokih ljetnih temperatura vjerojatno došlo do zapaljenja na instalacijama. Je li moguće da je opet došlo do slične situacije? Tako nešto bi doista bilo neobično. No, današnji slučaj svakako baca i novo svjetlo na događaj otprije pet godina, pa bi policija mogla uz aktualni, otvoriti i "dosje" prošlog slučaja.

image
Robert Fajt/Cropix

Ukoliko bi se radilo o namjernom činu, gospođa nam kaže da doista ne zna kome bi se mogla zamjeriti u svojem radu. Ono što možemo potvrditi jest da se radi o izuzetno smirenoj i ljubaznoj osobi, odvjetnici koja doista uživa veliki ugled među kolegama, sucima karlovačkog suda, u čijim sudnicama provodi najviše vremena, ali i među građanima Karlovca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:38