StoryEditor
DUBROVNIK

Izmislila tešku obiteljsku situaciju i nasamarila dvojicu muškaraca: Izvukla im čak 400.000 kuna

Prijavio ju je 76-godišnjak, kojemu je lagala da boluje od teških bolesti, tražila novac za sahranu bliskih članova obitelji...
Ilustracija
 Davor Pongračić/Cropix

Dubrovačka policija u srijedu je zbog prijevare kazneno prijavila 32-godišnjakinju, koju je uhitila i osumnjičila da je hineći tešku obiteljsku situaciju prevarila dvojicu muškaraca za gotovo pola milijuna kuna.

Prevaranticu s područja Sisačko-moslavačke županije policiji je prijavio 76-godišnjak, od kojega je ona u proteklih godinu dana više puta prosjačenjem izvukla više od 400.000 kuna za navodno liječenje teških bolesti od kojih boluje, sahranu bliskih članova obitelji i novčanu pomoć zbog teške obiteljske situacije.

Pored njega, krajem srpnja prijavio ju je i 55-godišnjak koji joj je, želeći joj pomoći, u više navrata tijekom proteklih pet godina dao 77.000 kuna.

Osumnjičena 32-godišnjakinja uhićena je u utorak na Graničnom prijelazu Zaton Doli te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, dovedena pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2020 15:21