LUDBREG

Izudarao muža i ženu kojoj su amputirali dio uha

Počinitelj je jučer oko 18 sati nasilno ušao u obiteljsku kuću te po glavi izudarao 85-godišnjeg vlasnika, a potom i 83-godišnju ženu, nakon čega je pobjegao ništa ne uzevši iz kuće
 CROPIX

LUDBREG - Nepoznati nasilnik jučer oko 18 sati na ludbreškom području brutalno je pretukao muža (85) i ženu (83), koji su zbrinuti u bolnici. Ženi je amputiran dio desnog uha, priopćila je danas varaždinska policija. Motivi napada zasad nisu poznati.

Prema priopćenju varaždinske Policijske uprave, počinitelj je nasilnim putem ušao u obiteljsku kuću te zasad neutvrđenim predmetom po glavi izudarao 85-godišnjeg vlasnika kuće, a potom i 83-godišnju ženu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Na mjesto nemilog događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je unesrećene nakon pružene prve pomoći prevezla u Opću bolnicu Varaždin. Nakon obrade, utvrđeno je da je muškarac lakše ozlijeđen, dok je žena zadobila tešku tjelesnu ozljedu i amputiran joj je dio desnog uha. Oboje su zadržani na daljnjem liječenju.

Varaždinski su policajci priopćili kako poduzimaju radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalaska počinitelja.

Neslužbeno doznajemo da je provalnik ušao u kuću tako što je razbio prozorsko staklo. Vlasnika kuće napao je u hodniku, a ženu u drugoj prostoriji. Prema prvim podacima, nije ništa ukrao, a napadnuti starci, prema neslužbenim informacijama, nemaju saznanja niti predodžbu o tome tko bi ih tako mogao napasti. Jučer su bili u šoku, pa se policajci nadaju da će danas dobiti više informacija koje će ih dovesti do počinitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 14:48