SVJEDOCI LIKVIDACIJE

‘Izveli su ih van, a potom su se začuli hici. Odmah smo se sakrili iza stola‘

‘Odmah smo se sakrili iza stola, a muškarac pored nas je i spustio stol da bi se stolom zaštitio‘

Mjesto zločina

 Ivana Nobilo/Cropix

Dnevnik.hr je objavio članak s pričom njihove čitateljice koja je svjedočila ubojstvu u noćnom klubu Ritz u kojem je noćas likvidiran Uskokov optuženik Tomislav Sabljo.

image
Goran Mehkek/Cropix

Čitateljica Dnevnika.hr je događaj opisala na sljedeći način:

- Moje je društvo bilo za stolom i prošla su već četiri sata kada su pored nas projurili svi zaštitari Ritza prema stolu na samom začelju kluba. Vidjeli smo da se radi o tučnjavi pa smo to ignorirali.

image
Ivana Nobilo/Cropix

- Zaštitari su to brzo riješili, svi su ponovno prošli pored nas i situacija je raščišćena. Baš sam vidjela da je nekoliko prijatelja od tih koji su se potukli rastreseno izašlo iz kluba nakon što su ih zaštitari izveli van. Nekoliko minuta nakon toga začuli su se hici.

Odmah smo se sakrili iza stola, a muškarac pored nas je i spustio stol da bi se stolom zaštitio u slučaju da pucnjava krene po klubu. Za nekoliko trenutaka u panici smo jednostavno istrčali van za svima ostalima. Po našem izlasku došla je policija. Sve se vrlo brzo dogodilo", ispričala je čitateljica, piše Dnevnik.hr.

Zagrebačka policija navela je da je uhićen muškarac koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom, a doznaje se da je riječ o redaru iz noćnog kluba.

Sabljo je optuženik iz Uskokove akcije Tebra u kojoj je bio jedan od uhićenih zbog krijumčarenja gotovo 16 tona marihuane, ali i paljenja automobila i utjerivanja dugova.

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:58