DRAMA NA PLOČAMA

'IZVUKAO JE NOŽ, TAKSIST JE POČEO BJEŽATI, A ONDA SU SE ČULI PUCNJI' Svjedoci prepričavaju detalje drame, cijeli grad bruji o motivima napada

 
 Dubrovački vjesnik

U pucnjavi iz vatrenog oružja, koja se dogodila u četvrtak 45 minuta poslije ponoći u dubrovačkom naselju Ploče, ozlijeđen je 28-godišnjak, a za dva počinitelja se traga, izvijestila je dubrovačka policija.

Podsjetimo, noćas oko 00,45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Ranjeni 28-godišnjak je van životne opasnosti nakon zadobivenih ozljeda natkoljenice i oporavlja se.

Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim.

Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga.

Uz taksiranje kojim se propucani mladić bavi, spominjali su se sukobi navijačkih skupina, a prema posljednjim zasad neslužbenim informacijama, kao jedan od motiva spominje se i zloupotreba droge, javlja Dubrovački vjesnik.

Očevici događaja koji su sinoć bili na Pločama potvrdili su za Dubrovački dnevnik kako su nazočili pravoj drami. Jedan taksist ispričao je detalje incidenta.

“Bila je to uobičajena ljetna noć u Dubrovniku s puno ljudi na ulicama” izjavio je.

“Dvojica muškaraca su došla i tražila A. C. M. Kada su ga pronašli, prvo su na njega vikali i naguravali se te su izvukli nož nakon čega je on počeo bježati.

Jedan od napadača izvukao je pištolj i zapucao više puta. Dva metka su pogodila 28-godišnjaka, a oni su pobjegli prije dolaska policije”, prepričao je događaje taksist koji sinoć svjedočio incident za Dubrovački dnevnik.

Identitet jednog počinitelja poznat je policiji, stoji u priopćenju Policijske uprave Dubrovačko - neretvanske.

Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić za Dubrovački vjesnik potvrdio je kako je 28-godišnjak pogođen u natkoljenicu i da mu je oštećena bedrena kost. Podvrgnut je operativnom zahvatu i nalazi se izvan životne opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:04