UŽAS KOD ŠIBENIKA

Jedna osoba poginula, dvije su ozlijeđene, HGSS: ‘U automobilu se nije nalazila četvrta osoba‘

Zbog prometne nesreće je od 08-12 sati zatvorena državna cesta D8, a promet je preusmjeren na državnu cestu D27
 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Jedna osoba je poginula u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 7 sati dogodila na Jadranskoj magistrali, između Šibenika i Vodica, izvijestili su iz šibenske policije.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

"U jutrošnjoj prometnoj nesreći na cesti D-8, nedaleko skretanja za Jadriju, jedna osoba je smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene. Očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika", priopćeno je iz policije.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Iz HGSS-a su prvo javili kako je u vozilu bila i četvrta osoba, koju policija i vatrogasci nisu uspjeli pronaći. "Na terenu je HGSS Stanica Šibenik sa petnaestak ljudi, vatrogasci i policija u potrazi za nestalom osobom. Vjerujemo da je osoba nakon doživljenog šoka otišla u nepoznatom pravcu", navode iz HGSS-a.

No, HGSS je kasnije objavio da su spašavatelji povučeni s terena nakon što su dobili provjerenu informaciju da se u automobilu ipak nije nalazila i četvrta osoba.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Zbog prometne nesreće zatvorena je od 8,12 sati državna cesta D8 a promet je preusmjeren na državnu cestu D27 Gaćeleze/Benkovac.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:03