FATALNA NESREĆA

JEZIVA SMRT 19-GODIŠNJAKA KOD SLAVONSKOG BRODA Autom prešao u suprotnu traku, sletio s ceste pa se u rotaciji zabio u više betonskih stupova

Ilustracija
 Nikša Stipaničev / HANZA MEDIA

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 45 minuta iza ponoći u Bebrini, poginuo je 19-godišnji mladić, izvijestila je slavonsko-brodska policija.

Očevidom koji su proveli policija i Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda, utvrđeno je da je 19-godišnjak, vozeći osobni automobil kroz Bebrinu u jednom trenutku prešao vozilom na suprotnu prometnu traku, te sletio s kolnika.

Vozilo je u rotaciji udarilo u nekoliko betonskih stupova, a 19-godišnji vozač poginuo je na mjestu nesreće, navodi policija.

Nesreća sa smrtnim ishodom u subotu se dogodila i u Varaždinu. Kako javlja portal eVaraždin, do tragedije je došlo oko 10 sati na križanju Međimurske i Koprivničke ulice, a život je izgubio 50-godišnji motociklist.

Na njega je udarilo osobno vozilo, a preminuo je na licu mjesta. Djelatnici Htine pomoći pokušali su s reanimacijom, ali na koncu mogli su samo utvrditi njegovu smrt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:36