TOTALNO NEURAČUNLJIV

Jeziva snimka hrvatskog vozača koji vozi korejske turiste preplavila mreže: ‘Je li on drogiran?!‘

Radi se o putu koji se inače prođe u tri sata, a njemu je trebalo gotovo šest sati - kaže čitatelj koji nam je ustupio snimku

Vozač autobusa

 Jutarnji List/

Snimka koja navodno pokazuje vozača autobusa jednog hrvatskog poznatog prijevoznika kako u gotovo neuračunljivom stanju upravlja autobusom počela se ovih dana širiti društvenim mrežama.

Navodno je riječ o vozaču prijevozničke tvrtke (podaci poznati redakciji) koji je oko 20 sati u Budimpešti preuzeo skupinu korejskih turista, nakon čega je tek u 1.50 stigao u Beč.

- Radi se o putu koji se inače prođe u tri sata, a njemu je trebalo gotovo šest sati - kaže čitatelj koji nam je ustupio snimku.

Na njoj se vidi kako mladi vozač najprije odbacuje bocu s (vjerojatno) voćnim sokom, a zatim, sa slušalicama u ušima, izvodi plesne kretnje, nemirno miče glavu, udara o volan autobusa te se u nekom trenutku čak i prekriži. Sve to snimljeno je i poslano tvrtki koja je organizirala autobusni prijevoz korejskih turista.

No, u toj tvrtki nemoguće je dobiti bilo kakav komentar. Gospođa koja se javlja na mobilne telefone tvrtke uporno nam je ponavljala kako nije ovlaštena razgovarati s novinarima, no odbijala je reći tko jest ovlašten, odnosno kome se možemo obratiti. Na fiksne telefone tvrtke nitko ne odgovara.

Stoga ostaje nejasno je li vozač bio pod utjecajem alkohola ili droga, ali i što je uprava tvrtke poduzela protiv njega. Također, nejasno je i je li vozač prijavljen policiji na relaciji između Mađarske i Austrije. Jer, ako su ga već snimali u takvom stanju, valjalo je obavijestiti i policiju.

Odgovore tvrtke objavit ćemo čim i ako nam ih pošalju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:08