STRAVA U SELSKOJ

Jezivo otkriće u napuštenom poslovnom prostoru u Zagrebu: Pronašli tijelo muškarca u visokom stupnju truležnih promjena

Točan uzrok smrti, vrijeme kao i identitet muškarca bit će poznati nakon obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku
 Damir Krajac/Cropix

Iako se čini da svi gledaju tuđa posla i zaviruju gdje treba i ne treba, slučaj sa zagrebačke Selske ulice svjedoči da ipak tome nije tako. Beživotno tijelo nepoznatog muškarca s visokim stupnjem truležnih promjena pronađeno je jučer oko 10.20 sati na podu u napuštenoj prostoriji poslovnog objekta.

Očevid na jezivom mjestu pronalaska, kojim je vladao neopisivi vonj, potrajao je cijeli dan kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do smrtnog ishoda odnosno je li smrt nastupila prirodnim putem ili, pak, kao posljedica kaznenog djela.

S obzirom na raspadno stanje leša i odjeće koju je imao na sebi, preliminarnim pregledom to nije bilo moguće utvrditi. Pa će točan uzrok smrti, vrijeme kao i identitet muškarca biti poznati nakon obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje je tijelo prevezeno.

image
Damir Krajac/Cropix

- Tu znaju često svoje utočište pronaći beskućnici. Vidjeli smo ljetos i neke migrante da znaju prespavati. Ponekad ti koji tu obitavaju znaju bučiti, svađati se, valjda kad previše popiju ili imaju neki drugi razlog za veselje. Znamo viđati pse i mačke lutalice, također, kako tu kolaju. Nisam znala što se dogodilo sve dok jučer popodne osim policije nismo vidjeli i mrtvačka kola - rekla je za Jutarnji jedna stanarka obližnje zgrade gdje je tijelo pronađeno.

image
Damir Krajac/Cropix

Inače, na drugom dijelu Zagreba danas u kasnim popodnevnim satima pozlilo je na ulici jednoj gospođi na Savskoj cesti nedaleko od studentskog doma Cvjetno. Nažalost joj nije bilo spasa te je Hitna pomoć mogla konstatirati samo smrt, nakon čega je policija čuvala tijelo do preuzimanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. veljača 2023 17:00