TRAGEDIJA U BJELOVARU

JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT... U teškoj nesreći poginula suvozačica (19), druga djevojka (22) teško ozlijeđena

Vozač (34) je zbog neprilagođene brzine sletio s ceste pa se zabio u ogradu i zid obiteljske kuće
Varazdinske toplice, 150510.U ulici K. Tomislava doslo do prometne nesrece u kojoj je osobno vozilo marke Audi naletjelo na pjesaka koji je prelazio cestu van pjesackog prijelaza.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Švoger / CROPIX

BJELOVAR Devetnaestogodišnja suvozačica poginula je, a 22-godišnja djevojka teško je ozlijeđena u ponedjeljak u Bjelovaru kada je vozač zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika te udario u metalne ograde i kuću u Ulici Miroslava Krleže, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila oko 00,35 sati kada je 34-godišnjak vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine u zavoju, na mokrom kolniku izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika.

Nakon toga je udario u betonsko-metalne ograde kuća na broju 141 i 143 te u zid kuće na kućnom broju 143, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava (PU).

Ozljede opasne za život zadobila je 19-godišnja suvozačica koja je nakon sat vremena umrla u bjelovarskoj bolnici.

Teške tjelesne ozljede zadobila je 22-godišnja putnica, a za vozača ozljede još nisu kvalificirane, dodaje se u priopćenju policije koja će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu.

Devetnaestogodišnja djevojka druga je poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području bjelovarsko-bilogorske PU.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:51