TRAGEDIJA U ZAGREBU

Još uvijek se ne zna identitet ubijenog čovjeka u napuštenoj zgradi, i on i počinitelj su vjerojatno stranci

Cijeli ponedjeljak policija je češljala veće područje oko Paromlina u potrazi za nožem koji je počinitelj, najvjerojatnije stranac, u bijegu odbacio

Paromlinska ulica u Zagrebu

 Jutarnji List/

Okolnosti tragedije oko 23 sata u nedjelju u napuštenoj zgradi u zagrebačkoj Paromlinskoj ulici nakon koje je muškarac, najvjerojatnije strani državljanin, podlegao ubodnim ozljedama noža, zagrebački kriminalisti i dalje istražuju.

Njegov identitet policiji je još nepoznat. Iako je u KBC Zagreb vozilom Hitne dovezen u polusvjesnom stanju i bez dokumenata, unatoč promptnoj liječničkoj pomoći, iskrvario je zbog višestrukih ubodnih rana u vitalne dijelove.

Policija je s mjesta obračuna izuzela sve stvari za koje su pretpostavljali da potječu od pokojnog ili počinitelja kojih je, prema inicijalnim informacijama, tijekom sukoba bilo više i koji su se, nakon potezanja noža, razbježali u više smjerova.

Cijeli ponedjeljak policija je češljala veće područje oko Paromlina u potrazi za nožem koji je počinitelj, najvjerojatnije stranac, u bijegu odbacio. Kad mu se uđe u trag, ostaje za vidjeti hoće li odgovarati za ubojstvo ili pak za nanošenje teških ozljeda sa smrtnim ishodom. Što su otkrile snimke nadzornih kamera uzduž rute bijega, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:48