REAGIRANJE

Josip Kerum: Nikad nisam zaustavljen u prometu na području Švicarske, niti na području bilo koje druge države Europske unije

Ilustracija
 Profimedia, Cultura RM

Povodom članka objavljenog 18. veljače 2018. godine na web stranicama jutarnji.hr pod naslovom HRVAT DIVLJAO ŠVICARSKOM AUTOCESTOM Jurio 316 na sat, pravdao se da je htio znati koliko može nagaziti nakon 'tuninga' na zahtjev za ispravkom netočne ili nepotpune informacije objavljujemo ispravak Josipa Keruma, zastupanog po punomoćeniku Neviu Sanaderu, odvjetniku u Splitu.

"Josip Kerum izjavljuje da nije nikada zaustavljen u prometu na području Švicarske, a niti na području bilo koje druge države Europske unije, te da je čitav sporni period, a u kojem se navodi da se sporni događaj zbio, boravio u Republici Hrvatskoj i iz iste nije izlazio.

Dapače, isti navodi da ne upravlja spornim vozilom marke Audi, modela RS5, niti isto vozilo ima u svojem vlasništvu, a svakako to ne čini nigdje na svijetu brzinom od zastrašujućih 316 km/h.

Dakle, Josip Kerum izjavljuje da osoba koja je, navodno, zaustavljena na području Švicarske od strane lokalnih tijela unutarnjih poslova, nije podnositelj zahtjeva za ispravak, tzv. „Kerumov nećak“ već da se radi o nekoj potpuno drugoj osobi."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 00:21