POTRAGA U DRAVI

Josipovac: 15-godišnjak išao u rijeku po loptu i potonuo. Još uvijek nije pronađen!

Nestao je na mjestu na kojem se nekada vadio pijesak, a sada je tamo rupa duboka šest metara.
 Dorian Horvat / CROPIX

JOSIPOVAC - Od sinoć traje potraga za 15-godišnjim D. H. iz Josipovca, koji je oko 19,30 sati nestao u Dravi kod vikend-naselja Karašice nedaleko Josipovca.

Tamo je s prijateljima igrao picigin i u jednom trenutku lopta je otišla malo dalje u rijeku, a on se, na iznenađenje svih, sam ponudio da ode po nju.

- Krenuo je po loptu i samo je odjednom upao u rupu, počeo je tonuti. Za njim je skočio jedan prijatelj, koji ga je uhvatio, sin se uspio popeti na njega, ali su onda obojica opet potonula, nakon čega moj sin više nije izronio - prepričao je Nedjeljko H., otac 15-godišnjeg mladića, kojemu su to ispričali dečki koji su bili u trenutku događaja s njegovim sinom.

Otac još uvijek ne vjeruje u najgore, a ne može ni vjerovati da se njegov sin odlučio na igru u Dravi, jer se inače od ranije bojao vode. Inače, na mjestu na kojem je 15-godišnjak nestao nekada se vadio pijesak i tu je ostala rupa duboka šest metara. Za dječakom tragaju ronioci osječke Specijalne policije te čamac Lučke kapetanije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 03:12