NEZAMISLIVI SKANDAL

JUTARNJI DOZNAJE Sin načelnika zagrebačke policije pod istragom zbog prevare i krivotvorenja dokumenata!

Iako u policiji nisu željeli odati identitet, neslužbeno doznajemo da je riječ o sinu Gorana Burušića
Zagreb, 230113.Maticina ulica.Nacelnik policijske uprave zagrebacke, Goran Burusic odrzao je press konferenciju u vezi eksplozije bombe na trgu Bana Jelacica.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

Saša Burušić (24), sin šefa zagrebačke policije našao se pod istragom zbog kaznenog djela zbog prevare i krivotvorenja dokumenata.

Naime, Uprava kriminalističke policije Ravnateljstva policije u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu provodi kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela prijevare i krivotvorenja isprave.

- Jedna od osoba koje su obuhvaćene ovim kriminalističkim istraživanjem je u bliskom srodstvu s načelnikom Policijske uprave zagrebačke, priopćeno je danas minuta iz Ravnateljstva policije.

Iako u policiji nisu željeli odati identitet osobe koja je u bliskom srodstvu s načelnikom Policijske uprave zagrebačke, neslužbeno doznajemo da je riječ o njegovom 24-godišnjem sinu Saši Burušiću.

Nakon što završi kriminalističko istraživanje, policija će osumnjičene predati pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 11:18