DIVLJAK IZA REŠETAKA

Kanađanin u okolici Zadra mjesec dana terorizirao ženu: Triput je silovao, mlatio je i vrijeđao

Tereti ga se da je suprugu svakodnevno vrijeđao i udarao te da joj je oduzeo novac i zabranio kontakte s obitelji i prijateljima
Ilustracija
 Antonio Guillem Fernndez/Alamy/Alamy/Profimedia

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je u ponedjeljak donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 37-godišnjeg državljanina Kanade, prenosi RTL televizija.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 37-godišnjak u tri navrata tijekom lipnja i srpnja ove godine, uz fizičko nasilje, počinio tri teška kaznena djela protiv spolne slobode na štetu supruge u obiteljskoj kući u okolici Zadra.

Sumnja se da je 15. srpnja udario suprugu otvorenim dlanom po usnama i zatvorenom šakom u predjelu lijevog oka prema sljepoočnici te joj nanio tjelesne ozljede, kao i da je od 15. lipnja do 15. srpnja suprugu svakodnevno vrijeđao i udarao otvorenim dlanom po licu te joj oduzeo novac i zabranio kontakte s članovima obitelji i prijateljima.

Pred njezinom djecom iz prvog braka, te pred dvoje zajedničke djece, muškarac se nasilnički se ponašao prema ženi. I djecu je učestalo fizički kažnjavao, uz to ih je nerijetko vrijeđao i omalovažavao. Kod djece su uočeni osjećaji straha i tjeskobe.

Protiv okrivljenika je određen istražni zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:05